YENİ KAYIT

*

*

*

*

*

*

PAROLANIZIMI UNUTTUNUZ?

*

Phonak Audeo V

 

Otomatik adaptasyon

Dinleme ortamınızda işitme performansını maksimum düzeye çıkarmak için mümkün olan en iyi ayarları otomatik olarak seçer.

İyileştirilmiş konuşma anlama

Gürültülü dinleme durumlarında mükemmel performans.

Daha fazla müzik keyfi

Uzman müzik dinleyicileri tarafından test edilen Venture işitme cihazları en çok müzik konusunda öne çıkmaktadır

Arabada daha iyi anlama

Kullanıcılar arabada sohbetleri dinlerken %37 daha az çaba harcandığını bildirmektedir.

 

Sevdiklerinizle ve çevrenizdeki dünyayla aranızda bağan kuran şey, anlama, etkileşimde bulunma ve sohbete katılmadır. Audéo V işitme cihazları konuşmayı anlama, konfor ve kullanım kolaylığına odaklanmış olup size dilediğiniz dinleme deneyimini sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Audéo V işitme cihazları bulunduğunuz dinleme durumuna göre otomatik olarak ayarlanarak nerede olursanız olun hayatın keyfini çıkarmanıza olanak tanır.

Her gün farklı dinleme durumları arasında geçiş yaparsınız. Audéo V'nin sofistike işletim sistemi bulunduğunuz ortama tam olarak adapte olmanızı sağlar ve minimum etkileşimle benzersiz ses kalitesi sunar. Phonak'ın benzersiz bir yönü de işitme cihazlarının bir kulaktan diğerine konuşmayı göndermesidir - tıpkı işitme cihazlarının birbirleriyle konuşuyor gibi, böylelikle her şeyi her iki kulağınızla da duyarsınız.

Her durum için doğru çözüm

Phonak Audéo V, işitme kaybınızın derecesini yansıtan üç modele sahiptir. Bir işitme uzmanı sizin için doğru modeli ve performans düzeyini önerecektir.

Ayrıca farklı özellikler hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, aşağıdaki broşürü inceleyebilirsiniz.

 

 

TOP